Bozsik kupa

Bozsik torna

Az idei tanévben iskolánk ismét részt vett a Bozsik Intézményi Program keretein belül szervezett labdarúgó tornán.
A program célja a gyermeklabdarúgás népszerűsítése, a tehetséges gyermekek felfedezése, és rendszeres játéklehetőség biztosítása.
Májusban két fordulóban léptek pályára diákjaink. Mindkét megmérettetésen a második évfolyam tanulóiból állt össze a csapatunk. A 2.a osztályból Bognár Botond, Campos-Fernandez Márkó, Dürgő Dominik, Grosch Izsák Tibor, Mariházi Ádám és Szabó Patrik , a 2.b-ből pedig Braun Tamás, Czékmán Bence, Hanczkó Dominik, Huszti Zsolt, Kurucz Zsombor és Vadász Martin képviselte iskolánkat.
Az 1. találkozón a Petőfi iskola három csoportja ellen léptek pályára a fiúk. Egy 6:1-es győzelemmel, egy 1:1-es döntetlennel és egy 3:0-ás vereséggel zárták sportolóink a vetélkedőt. A 2. rangadó első mérkőzésén a Szabó Magda iskola csapatával kellett megküzdenünk. Nagy csatában, 1:1-es döntetlennel mehettek pihenni a versenyzők. Majd a Petőfi iskola riválisaival léptünk pályára. Bár adódtak helyzeteink, azokat nem sikerült gólra váltanunk, így 3:0-ás vereséget kellett elkönyvelnünk. Utolsó mérkőzésünket a Vasvári iskolásokkal játszottuk, ám sajnos ellenük is elmaradt a bravúr.
Összességében elmondható, hogy a gyerekek jól érezték magukat a kupán, élvezettel játszottak, mindent beleadtak, derekasan küzdöttek, sok tapasztalatot szereztek a jövőre nézve.
Gólszerzőink: Mariházi Ádám, Grosch Izsák Tibor, Dürgő Dominik Természetesen nem hagyható ki Szabó Patrik nagyszerű kapusteljesítménye sem.
A labdarúgó tornán valamennyi résztvevő motivációs ajándékot és emléklapot kapott. Mindenkinek nagy élmény volt az intézmények közötti békés focimérkőzés.