Napközi Erzsébet-tábor 2021

NAPKÖZI ERZSÉBET-TÁBOR AZ ARANYBAN

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány felhívása alapján iskolánk Napközi Erzsébet-tábort szervez 2021. június 21. – július 2. között. Két turnusban érdekes tematikus táborokkal várjuk a gyermekeket.

1. turnus: 2021. június 21. – 2021. június 25. között „Hagyományőrző” tábort szervezünk Bíró Éva tanár és Sincki Mónika pedagógiai asszisztens szervezésében.

Ha szereted a történelmet, szívesen kalandozol a történelem rejtélyeiben, akkor a „Hagyományőrző” táborba várjuk jelentkezésedet!

2. turnus: 2021. június 28. – 2021. július 2. között „Hétmérföldes csizma” tábort szervezünk Anderkó Ivett tanító és Andrádiné Kecskeméti Mária iskolatitkár vezetésével.

Ha szereted a mesehősöket, szeretsz a mesék világában elmerülni, jelentkezz a „Hétmérföldes csizma” táborba!

A táborok turnusonként hétfőtől péntekig 08:00 és 16:00 óra között nyújtanak napközbeni foglalkozást.

Lehetőség nyílik sportolásra, a természeti környezet felfedezésére, kulturális programok megvalósítására, kézműveskedésre, kirándulásra és nem utolsó sorban közösségépítésre.

A gyermekek napi négyszeri étkezésben részesülnek.

A részvételi díj 500 Ft/hét.

A jelentkezéseket 2021. május 26. (szerda) napjáig várjuk az iskola postafiókjára, az aranyjanosisk@gmail.com címre a gyermek nevének, osztályának és a tábor nevének megadásával.

A tábor szervezői