Farsang

Elűztük a telet! Várjuk a tavaszt!


Ismét eljött a farsang ideje. A Dunaújvárosi Arany János Általános Iskola aulája február elején gyerekzsivajtól volt hangos, hiszen kicsik és nagyok egyaránt kivették részüket a télűzésből.
A diákönkormányzat február 1-jén egy különleges maszkabálba invitálta a felsős tanulókat.  A farsangi rendezvény táncos produkciókkal kezdődött, majd több helyszínen, különböző szórakozási lehetőség közül választhattak diákjaink. Volt zene, tánc, büfé, vetélkedő, játék- és karaoke terem, szabadulószoba, tombola, limbó hintó.
A felsősök fergeteges bulija után február 8-án az alsós évfolyamok mulatságára került sor.  A szervezők színes programmal várták a gyerekeket, akik jobbnál jobb jelmezeket öltve gyülekeztek az intézmény aulájában. A délután az ünnepélyes megnyitóval kezdődött, majd egy igazán látványos és mozgalmas táncbemutató következett a B-Cool Dace Team csapatának közreműködésével. A maskarába bújt tanulók a hagyományokhoz hűen jelmezversenyen mutatták meg különleges kosztümjeiket. A sok ötletes jelmez növendékeink és a szülők kreativitását dicsérte. A kínálatból a tombola és a zsákbamacska sem maradhatott ki. A díszes ajándékcsomagok, a finom torták mind gazdára találtak. A tanítók számos játékkal, vetélkedővel is készültek az alsós nebulók szórakoztatására. Az osztálybüfében minden fiatal kedvére válogathatott a finomságok és a frissítők között. Tanítványaink a nap végére kellemesen elfáradtak, a mulatságról jó hangulatban, élményekkel tértek haza. Kár, hogy vége lett, de nem baj, mert farsang lesz jövőre is! Köszönjük a szülők segítségét és támogatását!