Iskola-nyitogató 3.


Február 7-én, Iskola-nyitogató rendezvénysorozatunk 3. foglalkozásán örömmel láttuk újra vendégül az iskolába készülődő óvodásokat és hozzátartozóikat. Egy különleges programmal készültünk: az érdeklődő szülők és nagycsoportos gyermekeik először arról tájékozódhattak, hogy diákjaink milyen művészeti oktatásban vehetnek részt az intézményben működő
Wesley-DaCapo Művészeti Iskola jóvoltából. A köszöntőt követően a 2.a osztály tanulóinak néptánc bemutatóját láthatták a vendégek. Iskolásaink produkciójukkal teljesen elvarázsolták a kicsiket. A továbbiakban az alapítványi iskola moderntánc tanszakának munkájába nyerhettek egy rövid betekintést a látogatók. A meglepetések sora folytatódott, hiszen az ovisok ezt követően egy színes farsangi kavalkádba csöppentek. Volt itt minden: mozgás, zene, móka, kacagás! E színes forgatagban a tanító nénik irányításával együtt verseltek, daloltak, táncoltak, és egy játékos akadálypályán még az ügyességüket is próbára tehették az apróságok. Minden kisgyermek jó hangulatban távozott, és  élményekkel tért haza!

Február 21-én, szerdán 16:15 órakor programsorozatunk folytatódik! Szeretettel várjuk leendő elsőseinket! Kezdjük együtt szeptemberben az új tanévet!