Tájékoztatás az új munkarendről

– Digitális munkarend –

KEDVES SZÜLŐK!

Iskolánkban 2020. március 16. napjától (hétfő) a hagyományos munkarendet a  digitális oktatás váltja fel. Ennek elsődleges felülete a KRÉTA rendszer, melyen keresztül pedagógusaink felveszik Önökkel, illetve gyermekeikkel a kapcsolatot.

Emellett tanítóink és tanáraink az általuk választott módon és módszerekkel segítik a tanulók felkészítését. Gyógypedagógusunk és fejlesztőpedagógusunk a KRÉTÁN keresztül az órarendek mentén házi feladat formájában küldik el a javasolt fejlesztő feladataikat.

Ezért kérjük Önöket, hogy fokozott figyelemmel kövessék a KRÉTA rendszert!

Amennyiben problémájuk adódik a belépéssel, az iskola e-mail címén aranyjanosisk@gmail.com jelezzék ezt számunkra.

A Kormányhatározat értelmében azoknak a tanulóknak biztosít intézményünk munkanapokon felügyeletet, akiknek szülei a járvánnyal kapcsolatos feladatokat látják el. Amennyiben igényt tartanak gyermekük felügyeletére, kérjük, az iskola e-mail címén legyenek szívesek részünkre jelezni azt. A levélben jelöljék meg a tanuló nevét, az ügyelet időpontját, időtartamát, és az indoklást a felügyelet kérelmére vonatkozóan.

Kérjük az Önök segítő együttműködését, gyermekük folyamatos ellenőrzését, hiszen most ez az időszak nem egy rendkívüli vakáció. A tantermen kívüli digitális munkarend időtartama alatt a tanulók kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat!

Mindnyájunk közös érdeke, hogy a körülmények ellenére sikeresen megoldjuk a ránk váró feladatokat.

Számíthatnak az iskolavezetés, az osztályfőnökök és intézményünk minden dolgozójának segítségére.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

Dunaújváros, 2020. március 16.

Tisztelettel,

Iskolavezetés